VISSZA
Brustor: pazar pergolák egyenesen Belgiumból

Brustor: pazar pergolák egyenesen Belgiumból

2023 / 03 / 13
Kerti tippek
Brustor: pazar pergolák egyenesen Belgiumból

Életünk 93%-a zárt terekben zajlik, pedig egy amerikai kutatás szerint már napi 5 perc szabadban töltött idő képes javítani a hangulatunkat és az önbecsülésünket. A korszerű megoldásoknak köszönhetően manapság már szerencsére nem kell választanunk a beltéri kényelem és a kültéri frissesség között.

 

A megfelelő árnyékolástechnika nem csupán a nyári hőségben támogatja a tökéletes kerti kikapcsolódást, hanem szinte egész évben hasznunkra válik, hiszen az erős napsugarak mellett az esőtől is megvéd minket, bútorainkat, sőt, akár a járműveket is. Egy prémium pergola a közvetlenül ház melletti teraszok esetében is igen hasznos, de alkalmazásukkal akár több kültéri pozíciót is elhelyezhetünk egy tekintélyesebb méretű kertben.

Okos társ egy életre

Visszatérő partnerünk, a Brustor az outdoor living szakértőjeként ebben segít. 1965 óta családi vállalkozásként az árnyékolástechnika szűk élvonalába tartozik, innovátorként sok szabadalmat, egyedi mérnöki megoldást jegyez. 2011-ben elsők között lépett piacra a bioklimatikus pergola rendszereivel, Magyarországon pedig 6 éve van jelen a belga anyavállalat kizárólagos hazai forgalmazójaként. Az árnyékolástechnika terén szerzett tapasztalatokat és mérnöki felkészültséget olyan emberközpontú megoldások fejlesztésére fordította, melyeknek köszönhetően kompromisszumok nélkül élvezhetjük a szabadidőnket minden év- és napszakban, hosszú távon, hiszen az extrudált alumíniumból készülő pergolák időjárásálló felületkezelésének köszönhetően minden alkotóelem – az utolsó csavarig – ellenáll az idő viszontagságainak. Ma már minden Brustor pergola “okos”, így egyszerűen illeszthető bármely épület automatizálási rendszeréhez, és minden funkciója könnyedén állítható alkalomhoz illően.

 

Made in Belgium

A pergolák a belga központban, Gullegemben készülnek, magas technikai színvonalat, kényelmet, biztonságot képviselnek, a belga innovációs örökséghez hűen. Hogy milyen ötletekkel és forradalmi megoldásokkal járultak hozzá a belgák a modern kor vívmányaihoz és kultúrájához? Georges Remi, ismertebb nevén Hergé adta nekünk Tintin karakterét, Maurice de Bevere – vagyis Morris – Lucky Luke-ot, Adolphe Sax zenész és hangszertervező pedig a szaxofont az 1840-es években. Napjainkban a nemzetközi felmérések, például az EIS (European Innovation Scoreboard) innovációs vezetőként tartják számon Belgiumot a kutatás-fejlesztési és innovációs rendszereinek többi tagországhoz viszonyított relatív teljesítménye alapján, mely pozíció az uniós átlag 125%-a feletti szintet jelent a szóban forgó ranglista esetében. Ha pedig a szűkebben vett témánknál maradunk: a bioklimatikus pergolákhoz tartozó S alakú tetőlamella is belga találmány. Ez az S forma lehetővé tesz a pergola tetejének optimális nyitását, amivel teljesen be tudjuk engedni a napfényt. 

 

Kényelem a szemnek, testnek, léleknek

A Brustor minden egyes termékét átjárja ez a hagyomány – a humánus design és szolgáltatás, valamint az elsőrangú technikai megoldások alkalmazása. A belgák 71%-a él saját tulajdonú otthonában, az Eurostat adatai szerint pedig szinte minden belga kiemelt célja, hogy legyen saját lakása vagy háza, ezért az otthon, a kert és ezek szépítése kiemelkedően fontos számukra. Ennek szellemében a gyártás a kényelemről és egyszerűségről szól, a szabadban töltött minőségi idő érdekében. A formatervezett, funkcionális ipari design számtalan területen megjelenik, gondoljunk csak a látható csavarok nélküli pergolákra, az automatizált, applikáción keresztül irányítható, billenthető és elhúzható tetőlamellákra vagy a fel-lehúzható oldal screenekre.

 

Hidegben, melegben, éjjel, nappal

A legújabb B720 modelleken is érződik, hogy a Brustor érti, hogyan élünk. A tetőlamellák és az üvegtetők kombinációjának köszönhetően a teraszajtón keresztül elegendő fény áramlik be a nappalinkba akkor is, ha teraszunkat árnyékolni szeretnénk. A vízszintes vázszerkezetbe épített forgatható üvegfelületek lejtenek, így a vízelvezetés elegánsan megoldott a lábakba rejtett esőcsatornákon keresztül, ami a bútorokat, textileket, párnákat is megóvja a csapadéktól. Az üveggel vagy árnyékolókkal a pergola oldalai zárhatók, belső tere hősugárzókkal fűthető, a beépített LED világítás pedig az exkluzív hangulatról gondoskodik napnyugta után. Sőt, kívül is garantált az különleges megjelenés, hiszen a fehér vagy antracit szürke texturált felületeket további 200 RAL színben kérhetjük.

 

A minőségen túl

Az álompergoládat egyszerűen összeállíthatod a Brustor 3D pergolatervező segítségével, vagy akár az idei GardenExpón. Az igazi kényelem azonban itt nem ér véget, pont ellenkezőleg. Amint kiválasztottad és megrendelted a tökéletes konfigurációt, onnantól a Brustor Magyarország csapata intéz mindent a felméréstől, tervezéstől kezdve a pergola helyének előkészítésén és a terasz átalakításán át egészen a pergola tényleges beépítéséig és berendezéséig. A professzionális, rendezett, tapasztalt és képzett csapat mindent egy kézben tart, nincs alvállalkozó és rejtett kockázat.

 

Pergola vagy napvitorla?

Ha a bioklimatikus pergola nem pont neked való, méreténél fogva vagy egyéb okból nem alkalmazható saját kertedben, akkor is van lehetőséged élvezni a Brustortól megszokott minőséget egyedülálló automata napvitorla rendszereknek köszönhetően. Mostantól a Brustor Magyaroszág stratégiai partnere itthon a Soliday napvitorla és kültéri függöny gyártó, különleges és extrém méretekben is rendelhető megoldásaival: akár 85 négyzetméternyi területet is árnyékolhatsz a legnépszerűbb, Soliday C típusú termékével.

 

Keresd a Brustor Magyarország innovatív termékeit március 24-26. között a GardenExpón! Ne feledd: kedvezményes árú belépődet március 23-ig van lehetőséged beszerezni elővételben, melynek árát levásárolhatod az Oázis Kertészetekben! Részletekért látogass el a Jegyek oldalra, inspirációért pedig a Facebook és az Instagram oldalainkra!

Kövess minket!
A SOCIAL CSATORNÁKON IS!

Milyen trendek uralják a modern kerteket? Hogyan alakíthatod ki saját oázisodat, ahol élmény a pihenés? Milyen kiállítókkal és megoldásokkal találkozhatsz március végén a GardenExpón? Csatlakozz hozzánk Facebookon, és kövess minket Instagramon érdekes és szórakoztató tartalmakért!

Regisztrálj ÉS NYERJ!

Regisztrálj, és vidd haza értékes nyereményeink egyikét!

MEGNÉZEM
Regisztrálj ÉS NYERJ!
levelek

CSILLAPÍTSD A KERTVÁGYAD!

Instagram oldalunkon egész évben gondoskodunk az inspirációdról!
Instagram
InstagramInstagram