Jegyek

A 2023-as kiállításra érvényes belépőjegyek ezen a linken érhetők el. Belépőjegyet személyesen az Interticket országos hálózatának partnerirodáiban, valamint a Budapest Aréna Jegypénztárában is vásárolhat. A Budapest Aréna Jegypénztára csak rendezvénynapokon tart nyitva! Kedvezményes árú diák- és nyugdíjas jegy csak a Budapest Aréna Jegypénztárában és az Interticket partnerirodáiban vásárolható érvényes diák- vagy nyugdíjas igazolvány bemutatásával. A belépőjegy egyszeri belépésre jogosít, és tartalmazza az Áfa összegét. Ha a jegyvásárlás során bármilyen problémát tapasztalna, vagy kérdése lenne, az Interticket ezen a linken található elérhetőségein tudja ezt jelezni. 

A belépés 6 éves korig ingyenes.

A belépőjegyek ára levásárolható az Oázis Kertészetekben az alábbiak szerint:

  • A felnőtt jegy, a diák- és nyugdíjas jegy, valamint a tiszteletjegy kuponértéke 4.000 Ft, amely legalább 20.000 Ft összegű vásárlás esetén használható fel. 
  • A családi jegy értéke 8.500 Ft, amely legalább 40.000 Ft összegű vásárlás esetén használható fel.

A levásárlás pontos feltételei:

A belépőjegy 2023. március 24. és április 16. között használható fel kedvezményként bármelyik Oázis áruházban. Más akcióval nem vonható össze, akciós árú termékre nem váltható be, és vásárlásonként egy darab jegy használható fel. Beváltáskor a GardenExpóra váltott belépőjegyed vagy online jegyed nyomtatott példányát kérjük, hogy add le a pénztárban!

TELJES ÁRÚ JEGY
Felnőtt jegy
ELŐVÉTELBEN
3 500 Ft
Március 24-től
4 000 Ft
VÁSÁRLÁS
Kedvezményes jegy
Diák vagy nyugdíjas részére.
ELŐVÉTELBEN
2 500 Ft
Március 24-től
3 000 Ft
CSALÁDI JEGY
2 felnőtt és maximum 3 gyerek részére. A belépés 6 éves korig ingyenes.
ELŐVÉTELBEN
7 500 Ft
Március 24-től
8 500 Ft
VÁSÁRLÁS

Regisztrálj ÉS NYERJ!

Regisztrálj, és vidd haza értékes nyereményeink egyikét!

MEGNÉZEM
Regisztrálj ÉS NYERJ!
fal