VISSZA

A OnFire új mérföldkő a fatüzelésű grillek világában

A OnFire új mérföldkő a fatüzelésű grillek világában

Az OnFire új mérföldkövet jelent a fatüzelésű grillek terén. Modelljeik egyedi, szabadalommal védett kialakítással rendelkeznek, a grillek teste pedig időjárásálló acélból készül, amelynek köszönhetően hosszú élettartammal rendelkeznek, és bármilyen időjárási viszonynak ellenállnak. Kör alakjának köszönhetően a grill egész felületén azonos hőmérsékletet tudunk fenntartani, a kiegészítő fa gyűrűn pedig azonnal tálalhatjuk is a kész fogásokat, és rögtön a tűz melege mellett el is fogyaszthatjuk őket.

A számtalan kiegészítő teszi igazán hasznossá az OnFire grilleket, hiszen a kebabnyárs, a wok vagy a pizzasütő az, amitől ténylegesen élménnyé tud válni a kerti sütés.

A hagyományos fatüzelésű grillek nem véletlenül egyre népszerűbbek a hazai piacon, hiszen egyre többen ébrednek rá, hogy egész más élmény valódi tűz körül állni és közösen, együtt elkészíteni az ételeket a lobogó lángok körül - most itt a lehetőség, hogy átéld ezt családod vagy barátaid körében, a GardenExpón pedig élőben is megtekintheted az OnFire grilleket az Aura Wellness Stúdió standján!

Regisztrálj ÉS NYERJ!

Regisztrálj, és vidd haza értékes nyereményeink egyikét!

MEGNÉZEM
Regisztrálj ÉS NYERJ!
fal