VISSZA

A SpaTrend Kft. teljes körűen szolgálja ki, az otthoni wellness és kültéri életmód szerelmeseinek igényeit. A kínálat központjában a prémium kategóriás amerikai Caldera masszázsmedencék állnak.

A SpaTrend standján a kiállítás látogatóit a Caldera Magyarországon legkeresettebb, legnépszerűbb többszemélyes jakuzzi modelljeivel várják. A jakuzzik mellett könnyen kezelhető, gázüzemű kanadai Broil King grillsütők és grillkiegészítők színes skálája is megtekinthető. Bemutatják a SpaTrend legújabb termékcsaládját, a gyorsan felfűthető, kis helyigényű Alfa Forni kemencéket, melyek nem csak a valódi nápolyi pizza otthoni elkészítésére alkalmasak, sokféle péksütemény és egytálétel is készíthető bennük. A látogatók megtapasztalhatják az exkluzív Jati & Kebon minimalista stílusú kerti bútorainak valódi kényelmét, és meggyőződhetek a napernyő kínálat sokoldalúságáról és könnyű kezelhetőségéről.

A SpaTrend munkatársai sok éves tapasztalattal segítik berendezni az álom-teraszt és kertet.

Kövess minket!
A SOCIAL CSATORNÁKON IS!

Milyen trendek uralják a modern kerteket? Hogyan alakíthatod ki saját oázisodat, ahol élmény a pihenés? Milyen kiállítókkal és megoldásokkal találkozhatsz március végén a GardenExpón? Csatlakozz hozzánk Facebookon, és kövess minket Instagramon érdekes és szórakoztató tartalmakért!

fal