VISSZA
WEBOLDAL
www.pergolagroup.hu
ELÉRHETŐSÉG
06 20 211 1226
sales@pergolagroup.hu
https://www.facebook.com/pergolagroup.hu
ITT TALÁLOD
8600 Siófok, Széchenyi u. 49.

A több évtizedes szakmai tapasztalattal rendelkező cég, melynek palettáján megtalálhatóak a motorosan, valamint manuálisan vezérelt pergolarendszerek, prémium minőségű árnyékoló és üvegrendszerek, egyéb oldalfedések.  Fő profiljuk a speciális, egyedi igények alapján tervezett, akár 4 évszakos teraszrendszerek forgalmazása és kompromisszummentes kivitelezése.

A termékpalettán az alumínium lamellákkal, illetve PVC anyaggal fedett alternatívák mellet megtalálható innovációs termékük, a manuálisan mozgatható alumínium pergola, 3 színben és 3 fix méretben.  Weboldalukon és egyben webáruházukban egyszerűen meg tudja vásárolni megálmodott manuális szerkezetét, melyet könnyedén a szerelési segédlet alapján akár Ön is telepíteni tudja.  

A motorosan vezérelt árnyékolórendszereik esetében értékesítő kollégáik segítenek az ötletelésben, hogy ki tudja választani az egyedi igényeinek megfelelő tökéletes megoldást teraszára.  Ezt követően a cég saját mérnökei szakmai tapasztalatuk és egy professzionális tér-scanner segítségével mérik fel a megrendelők pontos elképzeléseit, amelyeket egy kifejezetten erre a területre szakosodott beépítő csapat valósít meg. A Pergola Group Kft.  így nyújt komplex szolgáltatást ügyfeleinek.

Kövess minket!
A SOCIAL CSATORNÁKON IS!

Milyen trendek uralják a modern kerteket? Hogyan alakíthatod ki saját oázisodat, ahol élmény a pihenés? Milyen kiállítókkal és megoldásokkal találkozhatsz március végén a GardenExpón? Csatlakozz hozzánk Facebookon, és kövess minket Instagramon érdekes és szórakoztató tartalmakért!

fal