BACK

Pergola Group

A több évtizedes szakmai tapasztalattal rendelkező cég, melynek palettáján megtalálhatóak a motorosan vezérelt pergolarendszerek, prémium minőségű árnyékoló és üvegrendszerek, valamint oldalfedések. Fő profiljuk a speciális, egyedi igények alapján tervezett, akár 4 évszakos teraszrendszerek forgalmazása és kompromisszummentes kivitelezése.

A termékpalettán az alumínium lamellákkal, illetve exkluzív PVC anyaggal fedett alternatívák mellett rengeteg újdonság is megtalálható.

Tapasztalt értékesítő kollégáik segítenek az ötletelésben, hogy Ön is ki tudja választani az egyedi igényeinek megfelelő tökéletes megoldást teraszára.  Ezt követően a cég saját mérnökei megtervezik Önnek a pontos elképzeléseit, amelyeket egy kifejezetten erre a területre szakosodott beépítő csapat valósít meg. A Pergola Group Kft.  így nyújt komplex szolgáltatást ügyfeleinek.

Follow us
ON SOCIAL MEDIA!

Follow us on Facebook and Instagram for updates on GardenExpo! See the latest gardening trends, a number of tips and tricks and much more to fully prepare you for Hungary’s one and only outdoor living show.

fal