VISSZA

Ferrocom SitWell

A Ferrocom cégnév kettős jelentéssel bír, egyrészről utal a kezdetekre – hiszen a cégük vas bútorok forgalmazásával indult -, másrészről viszont azt a tartós szilárdságot képviseli, amely a bútoraik minőségében is megnyilvánul.

Kültéri bútorok, melyek követik a legfrissebb trendeket és formaterveket. Mára már egy egyedülállóan széles termékkínálattal állnak partnereik rendelkezésére, melyhez számos európai és távol-keleti országból importálnak, többek között Németországból, Olaszországból, Szlovákiából. Jelenleg termékeik több mint fele vendéglátóipari egységekbe, a fennmaradó rész pedig kiskereskedelmi boltokba, nagyobb bútorüzletekbe kerül eladásra.

Cégük a jövőben is elkötelezett a minőségi bútorok forgalmazásában, a megfizethetőség fenntartásában és az ügyfélbarát vevőkiszolgálás megteremtésében.

 

Kövess minket!
A SOCIAL CSATORNÁKON IS!

Milyen trendek uralják a modern kerteket? Hogyan alakíthatod ki saját oázisodat, ahol élmény a pihenés? Milyen kiállítókkal és megoldásokkal találkozhatsz március végén a GardenExpón? Csatlakozz hozzánk Facebookon, és kövess minket Instagramon érdekes és szórakoztató tartalmakért!

fal