VISSZA

Magaságyás magas fokon!

Magaságyás magas fokon!

Ismerd meg a vegyszermentes veteményes titkát - termessz zöldségeket magaságyásban!

A magaságyások nem véletlenül egyre népszerűbbek a világ minden táján, beleértve Magyarországot is. Nem csak mutatósak, de sokkal kényelmesebben, és szinte bárhol tudunk ezekben a kompakt kertekben gazdálkodni. Azonban ahhoz, hogy a legjobb és legszebb termést tudjuk szüretelni, nekünk is a legjobbat kell adnunk a növényeknek.

Ebben segít a Kert Shop, ahol McMenemy Márk és csapata mindent csokorba gyűjtött, amire a vegyszermentes kert szerelmeseinek szüksége lehet.

Standjukon megtudhatod, hogyan segítik a növények egészséges fejlődését és saját ellenálló képességét a speciális szervestápok, és hogyan segíthetnek a talaj jótékony gombái abban, hogy kevesebb öntözéssel is tudjunk gazdálkodni miközben több tucatnyi csodálatos paradicsom és egyéb vetőmagok közül válogathatsz.

Kövess minket!
A SOCIAL CSATORNÁKON IS!

Milyen trendek uralják a modern kerteket? Hogyan alakíthatod ki saját oázisodat, ahol élmény a pihenés? Milyen kiállítókkal és megoldásokkal találkozhatsz március végén a GardenExpón? Csatlakozz hozzánk Facebookon, és kövess minket Instagramon érdekes és szórakoztató tartalmakért!

fal