VISSZA

A Wellis küldetése a legjobb minőségű termékek biztosítása az ügyfelek számára, a lehető legjobb masszázs- és relaxációs élményekkel felszerelve, versenyképes áron. A három gyárcsarnokban dolgozó több mint 1300 munkatárs mind ugyanazért a célért dolgozik nap mint nap: hogy a Wellis nyújtotta wellnessélményt eljuttathassák az Önök otthonába.

A cég 2003-as alapítása óta egyre többen választják a Wellis termékeit Európa-szerte.  Az egészséges életmód iránti igény növeli a minőségi wellness termékek iránti keresletet. Köszönhetően a folyamatos fejlesztéseknek és növekedésnek, a Wellis mára az európai piac legnagyobb jakuzzigyártójává vált. Hidromasszázs medencéket, ellenáramoltatós úszómedencéket, hozzájuk tartozó thermotetőket és medence oldalburkolatokat több mint 1300 ember bevonásával állítják elő, összesen 50.000 m2-en.

2020 második felében megvásárolták második telephelyüket is Ózdon, ahol 2021-ben megkezdték a masszázsmedence gyártást és újabb 800 munkavállaló foglalkoztatását. A két gyártóegységgel elérhető óriási kapacitással - évi akár 100.000 db masszázsmedence - a világ egyik vezető gyártójává szeretnének válni a következő néhány évben.

Kiállítói programok és újdonságok

Kövess minket!
A SOCIAL CSATORNÁKON IS!

Milyen trendek uralják a modern kerteket? Hogyan alakíthatod ki saját oázisodat, ahol élmény a pihenés? Milyen kiállítókkal és megoldásokkal találkozhatsz március végén a GardenExpón? Csatlakozz hozzánk Facebookon, és kövess minket Instagramon érdekes és szórakoztató tartalmakért!

fal