VISSZA

VitalSpa: prémium magyar masszázsmedencék

A VitalSpa prémium minőségű masszázsmedencék manufakturális rendszerben magyar gyártónál készülnek. A VitalSpa medencemesterei több mint két évtizedes tapasztalattal a hátuk mögött, pontosan tudják, hogy milyen alapanyagokkal és eljárásokkal lehet kimagasló minőségű jakuzzit készíteni, hogy ön önfeledten élvezhesse az otthoni wellnessezést.

Kényelmes és szép kialakítás

A VitalSpa jakuzzik kiváló minőségű igazi fából készült, időjárásálló Thermowood oldalborítást kapnak.

Energia- és költséghatékony üzemeltetés

A „4 évszak” hőszigetelő rendszernek köszönhetően hatékonyan konzerválják a vízből származó hőenergiát és ezáltal alacsony szinten tartják az energiafogyasztást.

 Megfontolt döntés

Egy jakuzzi nem csak a wellness élményt viszi el az otthonába, de ingatlanja értékét is növeli. Válasszon megfontoltan; látogasson el a VitalSpa budapesti bemutatótermébe, nézze meg a jakuzzikat, és kérjen ingyenes szakértői tanácsadást.

Kiállítói programok és újdonságok

Kövess minket!
A SOCIAL CSATORNÁKON IS!

Milyen trendek uralják a modern kerteket? Hogyan alakíthatod ki saját oázisodat, ahol élmény a pihenés? Milyen kiállítókkal és megoldásokkal találkozhatsz március végén a GardenExpón? Csatlakozz hozzánk Facebookon, és kövess minket Instagramon érdekes és szórakoztató tartalmakért!

fal