VISSZA

Substral

WEBOLDAL
www.substral.hu

A VOG EXPORT-IMPORT KFT. az osztrák központú VOG AG 1990-ben alapított, első leányvállalata. A cég Nyugat-Magyarországon, Bük városában található. Az anyavállalathoz hasonlóan élelmiszer és iparcikk termékeket forgalmaz, valamint saját szárazgyümölcs-csomagoló üzemet működtet. 2012 óta kizárólagos forgalmazója hazánkban a világszerte ismert és elismert SUBSTRAL illetve CELAFLOR márkák hobbi vonalának. A több mint 60 éves szakértelem, a magas minőségi elvárások, az innovatív és felhasználóbarát termékek mind-mind hozzájárulnak a márka népszerűségéhez. A megfizethető áron kínált professzionális minőség és széles termékpaletta a hobbikertészek választásának záloga. A márka szlogene: A NÖVÉNYEKNEK SZERETET KELL ÉS SUBSTRAL.

Az Orcheda Ünnep fő támogatója a SUBSTRAL. A rendezvény ideje alatt külön standnál megtalálhatók lesznek, s természetesen a termékek megvásárlására is lehetőség nyílik. Készüljön a tavaszra Ön is a Substrallal!

Kiállítói programok és újdonságok

Kövess minket!
A SOCIAL CSATORNÁKON IS!

Milyen trendek uralják a modern kerteket? Hogyan alakíthatod ki saját oázisodat, ahol élmény a pihenés? Milyen kiállítókkal és megoldásokkal találkozhatsz március végén a GardenExpón? Csatlakozz hozzánk Facebookon, és kövess minket Instagramon érdekes és szórakoztató tartalmakért!