VISSZA

A Ryobi® a Techtronic Industries (TTI) nemzetközi cégcsoport márkaneve, amely az elektromos szerszámok globális gyártója. A TTI az innováció és a minőség iránti elkötelezettsége megerősíti vezető pozícióját a szerszám-, kertigép piacon

A Ryobi® az egyik legnagyobb és leginnovatívabb elektromos szerszámgyártó a világon, elkötelezett a kiemelkedő teljesítmény és megbízhatóság biztosítása mellett. A márka hírneve megalapozott, valódi tudás és igény alapján fejleszti eszközeit, amire a felhasználónak szüksége van, hogy hatékonyabban, biztonságosan és kényelmesen tudjon dolgozni akár otthonában vagy kertjében.

Számos új funkció, amely egyszerűbbé és könnyebbé teszi a kertészkedést. A környezet mindenki számára fontos. A Ryobi®  környezetvédelemmel szembeni elkötelezettségét olyan programok fejezik ki, mint a One+ Tool System ™, amely csökkenti a felesleges akkumulátorok és töltők számát.

A Ryobi® kínálatában minden megtalálható, ami szükséges a tökéletes kerthez. A mosóktól, a fűnyírókig, a sövényvágóktól a láncfűrészekig, mindenre van megoldásuk.

Kövess minket!
A SOCIAL CSATORNÁKON IS!

Milyen trendek uralják a modern kerteket? Hogyan alakíthatod ki saját oázisodat, ahol élmény a pihenés? Milyen kiállítókkal és megoldásokkal találkozhatsz március végén a GardenExpón? Csatlakozz hozzánk Facebookon, és kövess minket Instagramon érdekes és szórakoztató tartalmakért!

fal