VISSZA

Prémium Pázsit

Európa vezető holland és spanyol műfűgyártó termékeinek kizárólagos forgalmazói vagyunk Magyarországon, amelynek köszönhetően számos állandó, és visszatérő ügyféllel büszkélkedhetünk.

Saját gépparkkal, és dedikált munkatársakkal rendelkezünk, így biztosítva a megbízhatóságot, és a 9 év gyártói garanciát.

Célunk, hogy ügyfeleink elképzelései találkozzanak az általunk kínált megoldásokkal, így több mint 20 féle azonos minőségű műpázsit közül választhatják ki az igényeikhez legjobban illeszkedőt.  Rendelkezünk a tudással és a tapasztalattal, hogy a legbonyolultabb megrendeléseket is első osztályú minőségben teljesítsük.

Cégünk, az otthoni felhasználásra szánt kerteken felül, jelentős tapasztalattal rendelkezik közintézmények pl. bölcsődék, iskolák, óvodák, sportpályák udvarainak teljeskörű felújításával, műfűvel való borításával. Az udvar felújítása során lehetőséget biztosítunk a játszótéri játékok beszerzésére és telepítésére is.

Kiállítói programok és újdonságok

Kövess minket!
A SOCIAL CSATORNÁKON IS!

Milyen trendek uralják a modern kerteket? Hogyan alakíthatod ki saját oázisodat, ahol élmény a pihenés? Milyen kiállítókkal és megoldásokkal találkozhatsz március végén a GardenExpón? Csatlakozz hozzánk Facebookon, és kövess minket Instagramon érdekes és szórakoztató tartalmakért!

fal