VISSZA

MűfűPont - „Rendszerekben gondolkodunk!”

A MűfűPont bemutatóterem, a debreceni székhelyű Globál Sport Kft., olyan innovációja, ahol rendszerekben, technológiákban gondolkodnak, így ügyfeleiknek is rendszermegoldásokat kínálnak.

A sportpályaépítésben szerzett tapasztalatuk során döntöttek úgy, hogy az ott alkalmazott rendszereket újra értelmezik és a lakosságnak is kínálnak ezekből lehetőségeket kerti beépítésre. Exkluzív kőszőnyeg termékeik, a magas minőséget képviselik, amelyek új értelmet adnak a kerteknek, és új lehetőségeket kínálnak a külső terek megújításához. A Műfűpont repertoárján svájci és holland műfüvek széles választéka is várja a kertépítés/kerttervezés iránt érdeklődőket. Legújabb termékeik a műnövény dekorfalak-, sövények-, gömbök, amelyek kiválón alkalmasak rendezvények, esküvők díszítéséhez, hogy az események egyediek és felejthetetlenek legyenek.

Ami az innovációját adja a MűfűPontnak, hogy az előbb felsorolt termékeket különböző rendszerekbe szervezik, és egyedi kültéri és beltéri megoldásokat kínálnak az ügyfeleknek

Kiállítói programok és újdonságok

Kövess minket!
A SOCIAL CSATORNÁKON IS!

Milyen trendek uralják a modern kerteket? Hogyan alakíthatod ki saját oázisodat, ahol élmény a pihenés? Milyen kiállítókkal és megoldásokkal találkozhatsz március végén a GardenExpón? Csatlakozz hozzánk Facebookon, és kövess minket Instagramon érdekes és szórakoztató tartalmakért!

fal