VISSZA

Medence City

A Medence city széles körű kínálatára az egyedi és különleges dizájn, a tökéletes kidolgozás és ergonómia, illetve a garantáltan hosszú élettartam jellemző. Az ügyfélelégedettség fontos prioritást képvisel náluk, ezért a medencék beépítését, fedését és épületgépészeti kivitelezését is teljeskörűen vállalják, ezzel komplett megoldást nyújtva.

Üvegszálas medencéik meghatározott méretekben, színekben és formákban érhetőek el, és kiemelkedő előnyük, hogy a standard felszereltségű medence tényleges üzembe helyezése nem tart tovább néhány napnál és már élvezheti is saját medencéjét. Egy minőségi kerti medence a kisgyermekes családok számára szórakozást biztosít, míg a pihenés mellett, egészségünk megőrzését is támogatja. 

Merülj el te is egyedi medencekínálatukban, és tervezd meg álmaid medencéjét! Legyen szó akár üvegszálas medencéről, kompozit kerámia medencéről, polipropilén medencéről, acélfalú medencéről vagy fóliás medencéről. 
 

Kövess minket!
A SOCIAL CSATORNÁKON IS!

Milyen trendek uralják a modern kerteket? Hogyan alakíthatod ki saját oázisodat, ahol élmény a pihenés? Milyen kiállítókkal és megoldásokkal találkozhatsz március végén a GardenExpón? Csatlakozz hozzánk Facebookon, és kövess minket Instagramon érdekes és szórakoztató tartalmakért!

fal