VISSZA

Kertihaz.hu, Fahazepito.hu

Minőségi kerti faházak, ingyenes személyes tanács és azonnali 3D látványterv!

A Kertiház és a Faházépítő 100%-ban magyar tulajdonban lévő vállalata több mint 10 éves fennállása óta arra törekszik, hogy minden vásárló számára elkészítse a tökéletes kerti faházat. Fő profiluk a kerti faházak készítése, de fa garázsok, autóbeállók és modern hőszigetelt nyaralók/irodák is részét képezik a termékportfóliójuknak.

Minőségi lucfenyőből készítik a kültéri termékeiket, melyeket országosan szállítanak ki és szerelnek össze az ügyfelek számára. Képes és videós szerelési útmutatójuk segítségével a faházak az ügyfelek által is könnyedén összeszerelhetőek.
Termékeik nem tömeggyártással készülnek, így áttervezhetőek és egyedi igényekre szabhatóak. Gyártási idejük nagyon gyors, akár másnapi határidővel is elkészítik a megrendelt faházakat.

Budapesti bemutatókertjükben egy ingyenes, személyes tanácsadás keretein belül segítenek megtervezni és valóra váltani az ügyfelek elképzeléseit a weboldalukon található 3D látványterv segítségével. Ezen kívül pedig életnagyságban is megtekinthetőek a faházak, a borítások, a színek és a tetőfedés típusok is.

Kiállítói programok és újdonságok

Kövess minket!
A SOCIAL CSATORNÁKON IS!

Milyen trendek uralják a modern kerteket? Hogyan alakíthatod ki saját oázisodat, ahol élmény a pihenés? Milyen kiállítókkal és megoldásokkal találkozhatsz március végén a GardenExpón? Csatlakozz hozzánk Facebookon, és kövess minket Instagramon érdekes és szórakoztató tartalmakért!

fal