VISSZA

LEGYEN MINDEN ÚJRA WOW A KERTEDBEN!

A Te kerted, a Te várad, a Te királyságod. Te döntöd el, hogy nézzen ki, és azt is, hogy mennyi időt töltesz ott, mennyit teszel érte. A Kärcher nagy teljesítményű akkumulátoros kerti készülékei segítségével újra ragyogást hozhatsz a kertedbe: legyen az pázsit, sövény és faápolás, vagy épp levél- és gyomeltávolítás - hozd vissza a WOW érzést a Kärcherrel.

Kertöntözés kényelmesen és gazdaságosan? A Kärcher öntözőrendszerekkel lehetséges!
A rendkívül hosszú élettartamú szivattyúkkal, törés biztos tömlőkkel, automata öntözőrendszerekkel, praktikus tömlőcsatlakozókkal és tömlőtárolókkal a kertgondozás nemcsak a kertrajongóknak örömteli többé, hanem mindenki számára.
Titkuk egyszerű: pontosan oda és annyi vizet juttatnak, ahol a legnagyobb szükség van rá, mindezt a lehető legköltséghatékonyabban.

Tisztíts úgy az alkalmazással, mint egy profi
Egyszerűen csatlakoztasd a Smart Control magasnyomású mosót az okostelefonra letölthető Kärcher Home & Garden alkalmazáshoz - és a takarítás máris könnyebbé és hatékonyabbá válik, hiszen az applikációban található tanácsadó gyakorlati tippeket és trükköket ad sok takarítási helyzetről és tárgyak tisztításáról, például, hogy a tisztítandó tárgyhoz mi az optimális nyomásszint.


A Kärcher GardenExpo standjánál sokoldalú megoldásokat nyújtó kerti és kültéri termékeik bemutatója várható. Többek között az akkumulátoros termékcsaládokat is kipróbálhatják a kilátogatók, és egyedi helyszíni akcióik közül válogathatnak.

Kövess minket!
A SOCIAL CSATORNÁKON IS!

Milyen trendek uralják a modern kerteket? Hogyan alakíthatod ki saját oázisodat, ahol élmény a pihenés? Milyen kiállítókkal és megoldásokkal találkozhatsz március végén a GardenExpón? Csatlakozz hozzánk Facebookon, és kövess minket Instagramon érdekes és szórakoztató tartalmakért!

fal