VISSZA

Grilltársaság

A Grilltársaság Kft-t 2016–ban azzal a céllal hoztuk létre, hogy megismertessük és népszerűsítsük Magyarországon az igényes és kifinomult grill és barbecue kultúrát, megteremtve hozzá a szükséges minőségi grill felszerelés és a kiegészítők, grillfűszerek, adalékok és tartozékok kínálatát. Az olcsó áruházi bádogrostélyokkal össze sem hasonlíthatóak komoly, kiváló minőségű grill és barbecue készülékeink. Ezekkel senki sem vall szégyent a vendégek előtt, hanem a rohanó világból kilépve, lassú és kiegyensúlyozott grillezési, barbecue és füstölési technikákat alkalmazva, mennyei lakomázás különleges élményével ajándékozza meg őket.

A Grilltársaság az elmúlt évek alatt rohamosan fejlődött, nem csak a szaküzlet, de az online webáruház is. A grill és barbecue világmárkákat bemutató üzletünket 2021 elején egy minden igényt kielégítő, modern, 300 nm-es bemutatóterembe költöztettük a XIII. kerületi Lehel utca 66-ba. Itt az érdeklődök Magyarország legnagyobb és legszélesebb kínálatú grill és barbecue sütőket és eszközöket forgalmazó szakáruházában válogathatnak.

Kövess minket!
A SOCIAL CSATORNÁKON IS!

Milyen trendek uralják a modern kerteket? Hogyan alakíthatod ki saját oázisodat, ahol élmény a pihenés? Milyen kiállítókkal és megoldásokkal találkozhatsz március végén a GardenExpón? Csatlakozz hozzánk Facebookon, és kövess minket Instagramon érdekes és szórakoztató tartalmakért!

fal