VISSZA

Grilltársaság

A (GT) Grilltársaság Magyarország legnagyobb grill és BBQ szakáruháza. A Grilltársaság célja a minőségi, kiegyensúlyozott, egészséges és kíméletes kerti grillezés és barbecue kultúra terjesztése.

A Grilltársaság a világ vezető grill- és barbecue sütőit forgalmazza akár faszénnel, pellettel, gázüzemmel, akár elektromos működéssel. A kiegészítők, a fűszerek és a szószok teszik teljessé a kínálatunkat. 300 nm-es exkluzív szakáruházunkban, a budapesti, XIII. kerületi Lehel utca 66. szám alatt, valamint informatív web-áruházunkban teljeskörűen tájékozódhatnak az érdeklődők a szabadtéri ételkészítés különböző műfajairól.

A Grilltársaságnál vásárolt amerikai, kanadai grillsütők top minőségűek, a márkagyártók 10-15 év, sőt akár élettartam garanciával hozzák őket forgalomba.

Kiállítói programok és újdonságok

Kövess minket!
A SOCIAL CSATORNÁKON IS!

Milyen trendek uralják a modern kerteket? Hogyan alakíthatod ki saját oázisodat, ahol élmény a pihenés? Milyen kiállítókkal és megoldásokkal találkozhatsz március végén a GardenExpón? Csatlakozz hozzánk Facebookon, és kövess minket Instagramon érdekes és szórakoztató tartalmakért!

fal