VISSZA

Grillandia

A Grillandia instant kültéri konyhái a lehető legegyszerűbb és legstílusosabb módon hozzák el az életet, a szabadidőt, a finom grill ételeket és a jó társaságot a teraszokra és kertekbe. A Grillandia azonnal telepíthető és könnyen szállítható kültéri konyha konfigurációkra specializálódott, megtartva a kívánt minőséget, praktikumot és lenyűgöző dizájnt amit egy prémium kerti konyha megkíván.

Az általuk gyártott kültéri konyhák minden elemében hazai, Magyarországon készült termékek.

A moduláris rendszer modell és elem palettája jelentős szabadságot és kombinációs lehetőséget kínál az ügyfelek számára, mivel a kínálat minden eleme tetszés szerint összeválogatható, bővíthető és variálható. Ezen felül van lehetőség a standard kínálaton túlmutatóan egyedi méretezéssel és/vagy felszereltséggel tervezni és kivitelezni a kültéri konyhákat. 

A megvalósíthatóság keretein belül maximális rugalmassággal áll a Grillandia csapata minden egyéni igényhez.

Kövess minket!
A SOCIAL CSATORNÁKON IS!

Milyen trendek uralják a modern kerteket? Hogyan alakíthatod ki saját oázisodat, ahol élmény a pihenés? Milyen kiállítókkal és megoldásokkal találkozhatsz március végén a GardenExpón? Csatlakozz hozzánk Facebookon, és kövess minket Instagramon érdekes és szórakoztató tartalmakért!

fal