VISSZA

A www.Grill4U.hu webáruházunkat azért hoztuk létre, hogy profi amerikai gázgrilleket, pellet és faszenes sütőket, BBQ fűszereket és nápolyi stílusú pizza sütéshez használatos pizzakemencéket mutasson be és tegyen elérhetővé a hazai érdeklődők számára. A szabadban történő sütés szeretete mindig is jelen volt hazánkban, de a minőségi kerti grill, illetve BBQ eszközökre való igény folyamatosan nőtt. Tapasztalataink szerint egyre többen döntenek ezen a területen is a minőség mellett, tudatosan és választják azt a terméket, amely hosszú távon fogja céljaikat szolgálni. A Char-Broil, Z Grills, FORNETTO, COZZE és BURNHARD márkák kerti gáz, hybrid, faszén, pellet és elektromos sütőit a legnagyobb büszkeséggel képviseljük és kínáljuk.

Nyugodtan megrendelheti bármelyiket a webshopunkon keresztül, mi biztosak vagyunk abban, hogy Ön elégedett lesz termékeinkkel. Grillezzen velünk!

Kövess minket!
A SOCIAL CSATORNÁKON IS!

Milyen trendek uralják a modern kerteket? Hogyan alakíthatod ki saját oázisodat, ahol élmény a pihenés? Milyen kiállítókkal és megoldásokkal találkozhatsz március végén a GardenExpón? Csatlakozz hozzánk Facebookon, és kövess minket Instagramon érdekes és szórakoztató tartalmakért!

fal