Játékszabályzat

A GardenExpo nyereményjátékában való részvétel feltételei:

  • regisztráció a www.gardenexpo.hu oldalon legkésőbb 2024. március 25-én éjfélig, és
  • részvétel a 2024. évi GardenExpón, a helyszíni kérdőív és regisztrációs lap kitöltése, és leadása a helyszínen elhelyezett gyűjtőurnába.

Csak valós adatokkal kitöltött és aláírt pályázatok vesznek részt a játékban! 

A sorsolás időpontja: 2024. április 26. A nyerteseket e-mailen értesítjük. 

Azáltal, hogy a Játékos a nevét, címét és e-mail címét tartalmazó pályázatát a 2024. évi GardenExpo helyszínén található gyűjtőurnába helyezi, a Játékos feltétel nélkül beleegyezik abba, hogy:

  • nyertesség esetén neve és lakóhelyének helységneve nyilvánosságra kerüljön, továbbá a személyes adatait a Szervező a nyereményjáték lebonyolítása céljából a személyes adatok védelméről és közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló törvény rendelkezésének megfelelően kezelje.
  • a nyeremény átadásáról kép- hang- és filmfelvétel készülhet, egyben hozzájárul ezen felvételek akár teljes egészének akár részleteinek későbbi promócióhoz történő felhasználásához, idő- és alkalombeli korlátozás és külön díjazás nélkül.
  • személyes adatai (név, postacím, e-mail cím) a Szervező adatbázisába kerüljenek és azokat a Szervező - esetleges tiltási nyilatkozata kézhezvételéig - minden további ellenszolgáltatás és engedélyezés nélkül saját marketingtevékenysége céljából felhasználhassa. Az adatszolgáltatás önkéntes, adatait nem adjuk át harmadik félnek.

 

fal