A tökéletes kert titka

Magyarország egyetlen kerti életmód kiállításaként célunk nem kevesebb, mint segíteni a kertek szerelmeseinek megtalálni a tökéletes megoldásokat, melyekkel valóságos édenkertet varázsolhatnak saját otthonukba is.

Tarts velünk!

Regisztrálj ÉS NYERJ!

Regisztrálj, és vidd haza értékes nyereményeink egyikét!

MEGNÉZEM
Regisztrálj ÉS NYERJ!

Jegyek

A 2022-es kiállításra érvényes belépőjegyek online ezen a linken válthatók. Belépőjegyet személyesen az Interticket országos hálózatának partnerirodáiban, valamint a Budapest Aréna Jegypénztárában vásárolhat. A Budapest Aréna Jegypénztára csak rendezvénynapokon tart nyitva! Kedvezményes árú diák- és nyugdíjas jegy csak a Budapest Aréna Jegypénztárában és az Interticket partnerirodáiban vásárolható érvényes diák- vagy nyugdíjas igazolvány bemutatásával. A belépőjegy egyszeri belépésre jogosít, és tartalmazza az Áfa összegét.

A belépés 6 éves korig ingyenes.

A rendezvény a járványügyi korlátozások eltörlése miatt védettségi igazolás nélkül látogatható!

A belépőjegyek ára levásárolható az Oázis Kertészetekben:

  • A felnőtt és kedvezményes belépőjegyek értéke 3.500 Ft, amely legalább 17.000 Ft összegű vásárlás esetén használható fel. 
  • A családi jegy értéke 8.000 Ft, amely legalább 40.000 Ft összegű vásárlás esetén használható fel.
  • A tiszteletjegy értéke 3.500 Ft, amely legalább 17.000 Ft összegű vásárlás esetén használható fel. Tiszteletjegy beváltása 2022. március 28. hétfő és április 17. között lehetséges.

A levásárlás pontos feltételei:

A belépőjegy 2022. március 25. és április 17. között használható fel kedvezményként bármelyik Oázis áruházban. Más akcióval nem vonható össze, akciós árú termékre nem váltható be, és vásárlásonként egy darab jegy használható fel. Beváltáskor a GardenExpóra váltott belépőjegyed vagy online jegyed nyomtatott példányát kérjük, hogy add le a pénztárban!

 

 

MEGNÉZEM
TELJES ÁRÚ JEGY
Felnőtt jegy
ELŐVÉTELBEN
3 000 Ft
A rendezvény első napjától
3 500 Ft
Kedvezményes jegy
Diák vagy nyugdíjas részére.
ELŐVÉTELBEN
2 500 Ft
A rendezvény első napjától
2 500 Ft
CSALÁDI JEGY
2 felnőtt és maximum 3 gyerek részére. A belépés 6 éves korig ingyenes.
ELŐVÉTELBEN
7 000 Ft
A rendezvény első napjától
8 000 Ft
fal