BACK
Dán design, nem csak otthonra - ismerd meg a Jysk üzleti megoldásait!

Dán design, nem csak otthonra - ismerd meg a Jysk üzleti megoldásait!

2024 / 03 / 19
Dán design, nem csak otthonra - ismerd meg a Jysk üzleti megoldásait!

A JYSK-öt 1979-ben alapította Lars Larsen. A cég azóta folyamatosan bővült, ma már világszerte 48 országban találhatóak üzletei. A márka megbízható minőségű termékek széles palettáját elérhető áron kínálja, elsősorban – de nem kizárólag – a skandináv design szerelmeseinek.

Kültéri kínálatukban egyaránt megtalálhatóak a fémvázas műrattanból, a minőségi keményfából, és a megfizethető, karbantartást nem igénylő alumíniumból készült kerti étkezőasztalok, kisasztalok, székek, ülőgarnitúrák, pavilonok, padok és napozóágyak is. Ülőgarnitúráikhoz jár hozzájuk illő ülőpárna szett, különféle magasságú támlás székeikhez és napozóágyainkhoz, illetve nyugszékeinkhez pedig többféle színű és stílusú kerti párnák közül válogathatunk. Nem csoda tehát, hogy sokan fordulnak a JYSK felé, ha lakásból otthont szeretnének varázsolni, akár kisebb dekorációkkal, akár komplett, harmonikus szettekkel.

Indítsd a teraszszezont a GardenExpón!

A JYSK a tavaszi- nyári szezonra új, stílusos kerti bútorokkal kiegészítőkkel készül, amelyekkel hangulatossá és kényelmessé lehet varázsolni a külteret. Akár a kert egy napos zugát szeretnéd berendezni, akár egy nappali kényelmét szeretnéd kiterjeszteni a teraszra, akár egy városi kert hangulatát idéznéd meg az erkélyeden, mindenre kínál megoldást a JYSK. A hagyományos darabok és szezonális slágerek alkotta választék közös nevezője az északi stílus.

A márka tavaszi-nyári kínálatának egyik sztárja a JUTLANDIA. A kerti bútormárka elemeinek zöme nem igényel karbantartást és a bútorok egy része FSC®-tanúsítvánnyal rendelkező fából készült. Ez azt jelenti, hogy az alapanyagként használt fa a természet, az állatok és az emberek számára egyaránt méltányos körülményeket biztosító, felelősségteljes erdőgazdálkodásból származik.

Azonban nem csupán abban tud segíteni a JYSK csapata, hogy saját közegünket szebbé varázsoljuk. A minőségéről, időtálló formatervezéséről és kényelméről híres skandináv design akkor is népszerű az enteriőrtervezők és belsőépítészek körében, ha éttermet, kávézót vagy más közösségi teret terveznek. A vendéglátóhelyek körében az étkezőasztalok és -székek, a kerti bútorok, textíliák és a kültéri dekorációk a legnépszerűbbek, melyek nem igényelnek különösebb karbantartást és ellenállnak az UV sugárzásnak.

Otthonos környezet nemcsak otthon

„Míg a magánszemélyek saját használatra vásárolnak, az üzleti megrendelők saját ügyfeleik igényeit igyekeznek kielégíteni, ez a célhoz kötöttség pedig fontos szempont kiszolgálásukban. Termékkínálatunk fókuszában a jó ár-érték arány áll, üzleti ügyfeleinknek pedig további kedvező kondíciókat kínálunk árajánlatban és logisztikai megoldásokban.” – mutat rá Szaniszlai Melinda, a JYSK BUSINESS TO BUSINESS menedzsere.

A JYSK BUSINESS TO BUSINESS a dán lakberendezési márka vállalkozások számára kialakított üzletága, melyről az eseményen bővebben is tájékozódhatsz. Az üzletág Magyarországon két éve indult el, népszerűsége és forgalma pedig folyamatosan nő. A kínálatból adódóan a legerősebb szegmenst a HoReCa szektor adja, azaz elsősorban a vendéglátóipari szegmensben nyújt kedvezményeket és kiegészítő szolgáltatásokat vállalkozásoknak.

Személyre szabott megoldások

A dán kiskereskedelmi lánc mindenkinek igyekszik jó ajánlatokat adni, az üzleti ügyfelek viszont bizonyos összegű megrendelés felett akár jelentős kedvezményeket is kaphatnak. Ha az üzleti ügyfél a központi B2B-csapattal lép kapcsolatba, akkor az üzletág csapatától is kaphat támogatást, de az áruházak értékesítői is felmérik az elvárásokat és a megrendelő számára releváns, az igényeket leginkább kielégítő termékeket kínálnak. Nagy megrendelések esetén pedig egyedi logisztikai megoldások is elérhetőek: többek között tervezhető kiszállítás a helyszín és a költségek figyelembevételével.

A JYSK BUSINESS TO BUSINESS rendszerébe való bekerüléshez nincs szükség külön regisztrációra, elegendő a számlázási adatokat megadni. Az egész országot lefedő, 97 üzlet mindegyike bemutatóteremként is működik, ahol az online információgyűjtést követően a termékek megtekinthetők, kipróbálhatók és természetesen megrendelhetők. A JYSK B2B oldalán elérhető az üzleti ügyfelek számára összeállított katalógus és a további kedvezményes ajánlatokat ismertető hírlevélre is fel lehet iratkozni.

Csatlakozz hozzánk március 22-24. között a Budapest Arénában az ország legnagyobb kerti életmód kiállításán, ahol mindent megtalálsz, ami otthonod vagy üzleted kertjének, teraszának berendezéséhez, díszítéséhez és gondozásához szükséges lehet! Szerezd be kedvezményes árú belépődet online, amivel nem csupán a sorban állást kerülheted el, de aminek árát le is vásárolhatod az Oázis Kertészetekben!

Follow us
ON SOCIAL MEDIA!

Follow us on Facebook and Instagram for updates on GardenExpo! See the latest gardening trends, a number of tips and tricks and much more to fully prepare you for Hungary’s one and only outdoor living show.

Register
to win

Register for a chance to take home some of our valuable prizes!

VIEW
Registerto win
levelek

CSILLAPÍTSD A KERTVÁGYAD!

Instagram oldalunkon egész évben gondoskodunk az inspirációdról!
Instagram
InstagramInstagram