VISSZA
Skandináv élet a szabadban: JYSK

Skandináv élet a szabadban: JYSK

2023 / 03 / 20
Skandináv élet a szabadban: JYSK

A kültéri pozíciók kialakítása során a kényelem, a megjelenés és a tartósság mellett fontos, hogy rugalmas elrendezéseket tudjunk létrehozni a választott berendezésekkel. Szabadon kombinálható bútorokkal az időjárásnak és alkalomnak megfelelően maximálisan kihasználhatjuk a teret: pihenhetünk egyedül vagy többedmagunkkal hatalmas napozóágyon, megtoldhatjuk az asztalunkat az összejövetelekhez és kerti partikhoz, rakásolható székekkel pedig a tárolás miatt sem fog fájni a fejünk.

 

A négyszeres Superbrands díjas JYSK széles termékpalettája szinte mindent magában foglal, amire egy stílusos és kényelmes otthonban szükség lehet, ám a kerti életmód kiemelt helyet kap a kategóriák sorában. Az anyagokban, színekben és formákban gazdag kínálatban bárki találhat magának kincseket, legfőképpen a skandináv design szerelmesei. Ha a kert napos zugát szeretnéd bebútorozni, a nappalid kényelmét szeretnéd kiterjeszteni a teraszra, vagy városi kertet alakítanál ki erkélyeden, a Jutlandia családban érdemes keresned a megoldást. A sokoldalúan használható termékek északi életérzést visznek a térbe, és nem igényelnek különleges karbantartást.

 

A márka FSC-tanúsítvánnyal rendelkező fából készült kerti bútorokat is kínál, ami azt jelenti, hogy az alapanyagként használt fa a természet, az állatok és az emberek számára egyaránt méltányos körülményeket biztosító, felelősségteljes erdőgazdálkodásból származik. Az FSC a Forest Stewardship Council (azaz Erdészeti Tanács) nemzetközi nonprofit szervezet nevének rövidítése, és egyúttal a fenntartható erdőgazdálkodásból és egyéb felelősségteljes forrásokból származó fa és papír címkézési rendszere. Amikor az FSC megkezdte dániai működését 2006-ban, a JYSK a szervezet első tagjai között volt, és azóta is igyekeznek a fenntarthatóság útján járni.

 

A JYSK idei kerti újdonságai között teakfa bútorokat, lounge szetteket, napozóágyakat is találsz, melyeket a GardenExpón ki is próbálhatsz. Nézzük, mivel készül a JYSK Magyarország az eseményre!

Természetes alapdarabok

A JYSK kültéri bútorokat a természet inspirálta, ami a letisztult vonalvezetés harmóniájában és az anyaghasználatban is tetten érhető. Az alumínium, polirattan és műanyag mellett tömörfa elemek is megjelennek, például az ILLERUP társalgó szett tömör teakfa asztallappal.

 

A kínálatban szerepel a 100% újrahasznosított SADBJERG is, amely óceáni műanyagból, újrahasznosított alumíniumból és újrahasznosított, FSC tanúsítvánnyal rendelkező teakfából készült társalgószékeket és egymásra rakható székeket takar.

 

A FJELLERUP székek növényi rostokat idéző külalakjuk ellenére tartós polirattanból készültek, amelyek illeszkednek az akácfa HOLTE asztal megjelenéséhez. Szintén újdonság a kínálatban a hosszabbítható TAGEHOLM kerek kültéri asztal is, ami a közös étkezések és a kertben töltött home office napok szempontjából is praktikus tulajdonság.

 

Északi kényelem

A kertben azonban nemcsak aktívan pihenhetünk. A nyár elengedhetetlen kellékei a napozóágyak és napozószékek, melyekben elheveredve magunk mögött hagyhatjuk a mindennapi stresszt ls rohanást. A JYSK-nél találsz könnyen mozgatható, kerékkel felszerelt modelleket és dönthető darabokat is. A legújabb napozóágyak pedig még magasabb szintre emelik a kültéri komfortot. Az IANO, HALLING és UGILT kétszemélyesek, de lehetővé teszik azt is, hogy két külön napozóágyként használd őket.

 

Kerti életmód á-tól cettig

Az asztalok, székek és ülőgarnitúrák, napozóágyak mellett pavilonok, vitorlavásznak, sörsátor, napernyők, hálózsákok, lámpások, virágkaspók, szolárlámpák, kültéri szőnyegek, játékok és egyéb kerti kiegészítők is karnyújtásnyira vannak a JYSK-nél, így egy helyről tudod beszerezni a kellékeket. A közös design nyelv és a változatos, mégis egységes színpaletta magas fokú kombinációs szabadságot biztosít. A berendezési tárgyakat tetszőlegesen rendezheted el, sőt, új funkciókkal is felruházhatod őket – a cserepes növényeket és ültetőládákat használhatod térelválasztóként is.

 

Március 24-26. között a JYSK szakértői a Budapest Arénában várnak, és tanácsot is adnak a helyszínen az igényeidnek megfelelő kerti bútorok kiválasztásához.

 

A GardenExpón egyedi kedvezményeket találsz, melyek még az üzletekben elérhető akciós áraknál is kedvezőbbek. Lehetőséged lesz a standon azonnal is vásárolni, ha viszont szeretnéd még jobban átgondolni a döntést, jelentkezz ingyenes terasz- és kertberendezési tanácsadásra! A Lakáskultúra standján a Lakberendezők Országos Szövetségének tapasztalt tervezői válaszolnak kérdéseidre az esemény mindhárom napján.

Kedvezményes árú belépődet a Jegyek oldalon beszerezheted, melynek teljes összegét le is vásárolhatod az Oázis Kertészetekben a linken szereplő feltételek szerint. Találkozzunk a GardenExpón, Facebookon és Instagramon!

Kövess minket!
A SOCIAL CSATORNÁKON IS!

Milyen trendek uralják a modern kerteket? Hogyan alakíthatod ki saját oázisodat, ahol élmény a pihenés? Milyen kiállítókkal és megoldásokkal találkozhatsz március végén a GardenExpón? Csatlakozz hozzánk Facebookon, és kövess minket Instagramon érdekes és szórakoztató tartalmakért!

Regisztrálj ÉS NYERJ!

Regisztrálj, és vidd haza értékes nyereményeink egyikét!

MEGNÉZEM
Regisztrálj ÉS NYERJ!
levelek

CSILLAPÍTSD A KERTVÁGYAD!

Instagram oldalunkon egész évben gondoskodunk az inspirációdról!
Instagram
InstagramInstagram