VISSZA
Kerti gépek és eszközök, melyekkel játék a munka

Kerti gépek és eszközök, melyekkel játék a munka

2022 / 03 / 15
Kerti tippek
Kerti gépek és eszközök, melyekkel játék a munka

Egy álomszerű kert akkor marad igazán szép, ha a kezdeti lelkesedés után is szeretettel és odafigyeléssel gondozzuk. Ehhez pedig elengedhetetlenek a megfelelő kellékek és berendezések. Manapság számtalan olyan kerti kis- és nagygép, valamint eszköz közül válogathatunk, melyek hű társként segítenek bennünket a kisebb-nagyobb kerti munkálatok során, megkönnyítve az alkalmi és mindennapos tevékenységeinket, hogy még több időt tölthessünk pihenéssel, szórakozással. Cikkünkben bemutatunk néhány igazán kiemelkedő márkát, melyeknek termékei kerttulajdonosok millióit tették már boldogabbá az évek során. Találkozz velük és újdonságaikkal a GardenExpón!

Kärcher

A Kärcher nagy teljesítményű akkumulátoros kerti készülékeinek segítségével újra ragyogást hozhatsz a kertedbe: legyen a feladat pázsit, sövény és faápolás, vagy épp levél- és gyomeltávolítás, a méltán híres márka megoldásaiban nem fogsz csalódni. A rendkívüli öntözőrendszereikkel a kertgondozás többé nemcsak a kertrajongóknak örömteli, hanem mindenki számára. Titkuk egyszerű: pontosan oda és annyi vizet juttatnak, ahol a legnagyobb szükség van rá, mindezt a lehető legköltséghatékonyabban.

A Smart Control magasnyomású mosót a forradalmi Kärcher Home & Garden alkalmazáshoz csatlakoztatva pedig könnyebbé és hatékonyabbá válik a tisztítás, hiszen az applikációban található tanácsadó gyakorlati tippeket és trükköket ad sok takarítási helyzetről és tárgyak tisztításáról, például, hogy a tisztítandó tárgyhoz mi az optimális nyomásszint.

Einhell

A német hátterű Einhell minőségi barkács és kerti gépek rendkívül széles választékát kínálja. Az idei GardenExpón a kerti szegmens főbb termékeit veheted majd szemügyre, például a forradalmian új Power-X-Change akkumulátoros rendszert - amivel már összekapcsolhatóvá váltak a kertészeti és a szerszámgépek is -, az AQUINNA kerti szivattyút, illetve a FREELEXO 800 LCD BT Solo robotfűnyírót is.

Az Einhell AQUINNA akkumulátoros kerti szivattyújával újrahasznosíthatod az esővizet, valamint a kutakban és víztározókban összegyűlt vizet: így nem csak pénzt spórolsz, hanem a környezetet is óvod. Az AQUINNA akkumulátoros kerti szivattyú 26 méteres szállítási magasságával, 8 méteres szívásmélységével, és az óránkénti max. 3000 liter szivattyúzott mennyiséggel kiváló ár-érték arányú megoldást kínál. A család másik bemutatásra kerülő tagját, a FREELEXO robotfűnyírót Bluetooth-on keresztül, mobilalkalmazással, illetve a készüléken található felhasználóbarát LCD-kijelző segítségével állíthatod be és vezérelheted.

Robotfűnyíró Centrum

A robotfűnyírók legfőbb előnye, hogy korábban nem tapasztalt szabadsággal ajándékoznak meg, hiszen többé nem kell árgus szemekkel figyelned a pázsit növekedését, szabadon gazdálkodhatsz felszabadult időddel, miközben a tömött, frissen nyírt pázsit látványában gyönyörködsz. Ebben segít téged a Robotfűnyíró Centrum, mely amellett, hogy az ország legnagyobb Husqvarna Automower robotfűnyíró kereskedője, a dán Auto-Mow márka kizárólagos hazai képviselete is.

Az első gondolattól támogatnak a kert felmérésében, a megfelelő gép kiválasztásában, majd a telepítésben, később a robotok téli tárolásában, és az esetleges javításban is. Egy korábbi blogposztunkban részletesebben is bemutattuk a robotfűnyírók előnyeit, jellemzőit és azt, hogy milyen izgalmas újdonságokat mutat be partnerünk az idei GardenExpón, például a Husqvarna Automower 435X-et, az Auto-Mow My Robot Home garázst, Husqvarna Automower 305-ot, Husqvarna Automower 310-et és 315 MarkII-t, Husqvarna Automower 405X-et és 415X-et.

Öntbolt.hu

Az Öntbolt.hu öntözőrendszer azoknak a kerttulajdonosoknak segít, akik kikapcsolódásra vágynak, harmonikus, zölden pompázó kertjükben, mindezt az öntözés fáradalma nélkül. Házikerti-, park- és sportpályaöntözőrendszerek tervezésében, kivitelezésében professzionális támogatást nyújtanak, abban az esetben is, ha esetleg magad szeretnéd kivitelezni, illetve megépíteni vadonatúj öntözőrendszered.

Az új csináld magad mozgalmuk keretében lehetőséget adnak kedvező áron elérhető saját kivitelezésű automata öntözőrendszerek építésére, azonban a folyamat során végig támogatást nyújtanak. Ezzel megspórolhatod az összeszerelést végző szakember munkadíját úgy, hogy ez nem megy a végeredmény minőségének rovására. A részletekről a GardenExpón mindent megtudhatsz.

Kite

A nádudvari központú, 100%-ban magyar tulajdonú KITE márka közel 50 éves múltra tekint vissza, azonban fő célkitűzései - a tudomány világszínvonalú eredményeinek megismerése, az új technológiák, korszerű termelési eszközök és üzemszervezési eljárások elsajátítása, alkalmazása és elterjesztése a mezőgazdaságban - a kezdetek óta nem változtak. Ennek szellemében a kerti gépek, eszközök vonaláról a legfrissebb újdonságokat hozzák el a GardenExpóra a Pellenc, a John Deere, az Annovi Reverberi és a SABO márkáktól.

Megismerheted például a Pellenc Cultivion kapát, mely ergonomikus kialakításának és hihetetlen munkabírásának köszönhetően már most a szőlészek kedvence, és készen áll arra, hogy további területeket is meghódítson. A bemutatásra kerülő újdonságok között helyet kapnak továbbá a John Deere ipari nagynyomású meleg- és hidegvizes mosók is, továbbá a hamarosan megszűnő John Deere tolókaros fűnyírók és gyepszellőztetők helyett bevezetésre kerülő német SABO márkájú professzionális kertészeti eszközöket is szemügyre veheted majd közelebbről az eseményen.

Gardena

A német GARDENA átfogó palettáján jóformán minden megtalálható, legyen szó akár öntözőrendszerekről, szivattyúkról, kerti tavakról, gyepápolásról, fa- és bokorápolásról, kerti szerszámokról vagy talajművelésről, de kisebb léptékű kerti munkákhoz is remek eszközöket kínál.

Az idei eseményen láthatod többek közt a csendes, okos és sokoldalú Gardena Sileno robotfűnyírót, a RollUp fali tömlődobozt, ami megkímél a fárasztó tekergetéstől, az összegabalyodott tömlőtől és a koszos kezektől, továbbá a ClickUp! tartórudat is, amely számtalan kiegészítővel használható: a stílusos tavaszi virágtáltól a hívogató rovarhotelig, vagy az elegáns olajfáklyáig bárhogyan hasznosíthatod a kedvednek és az évszaknak megfelelően. Sőt, a népszerű Substral növényápolási termékek és a McCulloch egyszerűen használható láncfűrészeire is számíthatsz.

Stihl

A STIHL név egyet jelent a forradalmian új technológiával és az innovatív ötletekkel a cég alapítása óta. A STIHL akkumulátoros motorfűrészei a legkényelmesebb munkavégzést biztosítják, gyors, egyszerű kezelést lehetővé téve kifogástalan teljesítmény mellett, és igen széles körben ismertek. Nem csoda, hogy a márka neve összetapadt a fűrész szóval az elmúlt közel egy évszázad alatt. A termékpalettán azonban a fűrészeken túl találunk még egyéb akkumulátoros termékeket, fű- és szegélynyírókat, kaszákat, ágnyesőket, sövényvágókat, aprítógépeket is - hogy csak néhányat említsünk.

Gyere el a GardenExpóra, ahol a kerti gépek kiemelkedő képviselőinek legfrissebb újdonságai és slágertermékei várnak! Találd meg a számodra legmegfelelőbb eszközt, vagy kérj szakértői segítséget tapasztalt partnereinktől! Addig is várunk szeretettel Facebook és Instagram oldalunkon. Ne feledd: kedvezményes árú belépődet március 23-ig tudod megváltani előzetesen, melynek összegét az Oázis Kertészetekben le is vásárolhatod! A beváltással és felhasználással kapcsolatos részletekért látogass el a Jegyek oldalra!

Kövess minket!
A SOCIAL CSATORNÁKON IS!

Milyen trendek uralják a modern kerteket? Hogyan alakíthatod ki saját oázisodat, ahol élmény a pihenés? Milyen kiállítókkal és megoldásokkal találkozhatsz március végén a GardenExpón? Csatlakozz hozzánk Facebookon, és kövess minket Instagramon érdekes és szórakoztató tartalmakért!

Regisztrálj ÉS NYERJ!

Regisztrálj, és vidd haza értékes nyereményeink egyikét!

MEGNÉZEM
Regisztrálj ÉS NYERJ!
levelek

CSILLAPÍTSD A KERTVÁGYAD!

Instagram oldalunkon egész évben gondoskodunk az inspirációdról!
Instagram
InstagramInstagram