BACK

Professzionális megoldások a KITE Zrt.-től!

Professzionális megoldások a KITE Zrt.-től!

A KITE Zrt. kiállítóként harmadik alkalommal vesz részt a GardenExpo kiállításon, ezért törekedtünk arra, hogy a kerti gépek, eszközök vonaláról ismét a legfrissebb újdonságokat hozzuk el és mutassuk be a látogatóknak. A Pellenc 21. századi megoldást kínál azoknak akiknek fontos, hogy tevékenységükkel megóvják környezetüket a károsanyag kibocsátástól és zajterheléstől. 2023-ban a Pellenc újabb szintre emelte az akkumulátoros metszőolló fogalmát. Az új C35 típusú kéziszerszám megőrizte az elődje minden előnyét, úgy mint a kis súly, a megbízhatóság, az ergonómia, a könnyű kezelhetőség, a pontosság, a szervizellátás. Ugyanakkor olyan egyedi biztonsági megoldást kínál a felhasználók részére, melynek segítségével a metszés közbeni vágási balesetek száma nullára csökkenthető. Az Activ’Security rendszernek köszönhetően soha nem látott biztonságban érezheti magát a metszőolló kezelője.

Az akkumulátoros metszőollók és kötözők mellett megtalálhatók a palettában az akkumulátoros fűnyírók, fűkaszák, magassági ágvágók, láncfűrészek, kapák, lombfúvók és sövényvágók is. Mindegyik termékben közös vonás, hogy alacsony üzemeltetési költségüknek, ergonomikus kialakításuknak, kompakt felépítésüknek, alacsony súlyuknak és hosszú élettartamuknak köszönhetően kiváló hatékonysággal képesek ellátni a rájuk bízott feladatot.

A Pellenc eszközök mellett a jól ismert német márka, a SABO termékpalettája is megtekinthető lesz standunkon.

Follow us
ON SOCIAL MEDIA!

Follow us on Facebook and Instagram for updates on GardenExpo! See the latest gardening trends, a number of tips and tricks and much more to fully prepare you for Hungary’s one and only outdoor living show.

fal