BACK

Palmiye pergola innovációk a Gardenexpón

Palmiye pergola innovációk a Gardenexpón

A Palmiye szakmai innovációja a hóálló és elhúzható Alu Lamellás pergola, mely a SKYROOF PRESTIGE nevet kapta. A termék 2019-ben elnyerte a Design Díjat is. A tetőszerkezet 100% lég- és víz zárást biztosít, azzal az extra luxussal, hogy az elhúzható tető 79%-os benapozást tesz lehetővé. Standjukon megtekinthetőek lesznek a szabadonálló és a homlokzathoz rögzített pergolák is.

A Palmiye másik újdonsága a függőlegesen mozgatható hőszigetelt üvegfal, mely motoros kivitelben kerül legyártásra. Lényege, hogy üvegkorlátként és hőszigetelt oldalzárásként is használható, mindez egy gombnyomásra. Ezek mellett egyéb oldal záró opciókat is biztosít (üvegfal, screen, zsalúzia). Közép-európai partnerként a Palmiye nemcsak Magyarország egész területén, hanem a környező országokban is vállal felmérést és beépítést. Ausztriai, szlovákiai, romániai és horvátországi viszonteladóikkal segítenek helyben megoldani az ügyfeleik egyedi kéréseit.

PVC árnyékolóik speciális megoldásokat igénylő projektek és nagy dimenziók lefedésére képes, melyet kiemelten ajánlanak a HORECA szektor résztvevőinek. Büszkék referencia munkáikra, mint pl. LA FABBRICA étterem, vagy az ARIA hotel tetőterasza.

Follow us
ON SOCIAL MEDIA!

Follow us on Facebook and Instagram for updates on GardenExpo 2019. See the latest gardening trends, a number of tips and tricks and much more to fully prepare you for Hungary’s only outdoor living show.