BACK

Kőszőnyeg - „a természet ihlette”

Kőszőnyeg - „a természet ihlette”

A debreceni MűfűPont repertoárján megtalálhatóak az exkluzív kőszőnyeg termékek, amelyek a magas minőséget képviselik, és új értelmet adnak a kerteknek, illetve új lehetőségeket kínálnak a külső terek megújításához. A kőszőnyeg egy márványkavicsból, kvarcból vagy zúzott kőből készült padlóburkolat, amely különböző színű, ezért sokféle árnyalatban kapható. Ez a burkolattípus magas felületi szilárdságot, színállóságot, a külső hatásokkal szembeni maximális ellenálló képességet garantál, és egyesíti magában a vízáteresztő, légáteresztő tulajdonságokat.  

A kőszőnyeg burkolat igazán exkluzív a fürdőszobákban, hiszen nem csak látványos, hanem a pórustömítésnek köszönhetően vízálló és higienikus, könnyű tisztán tartani. A zuhanyból kilépve lábai nem a hideg csempére érkeznek, hanem a meleg érzést nyújtó kőszőnyegre, és a köveknek köszönhetően azonnal a természetben érezheti magát. A MűfűPont Anilo kőszőnyeg (315 féle) színmintáival szárnyalhat az ügyfelek fantáziája a tervezés során.

A kőszőnyeg nagyon közkedvelt a lakosság körében, hiszen ezzel a megoldással impozáns, és egyedi megjelenés alakítható ki, legyen szól kültérről vagy beltérről.

Follow us
ON SOCIAL MEDIA!

Follow us on Facebook and Instagram for updates on GardenExpo! See the latest gardening trends, a number of tips and tricks and much more to fully prepare you for Hungary’s one and only outdoor living show.

fal