BACK

Globál Sport

A Globál Sport Kft. neve immár 30 éve egybeforrt a hazai sportpályaépítéssel. Ahogy mottójuk is mondja: „ahol a Sport és Építőipar találkozik!” A Globál Sport Kft. a 3 évtized alatt több mint 1 millió négyzetméter sportpályát telepített hazai és nemzetközi szinten egyaránt. A Globál Sport Kft. évről évre igyekszik újat mutatni az építőipar ezen területén, így számos innovációval büszkélkedik. A Globál Sport Kft. nem csak az ország vezető sportpályaépítő vállalata, hanem szakmai műhelyként is funkcionál. A legszélesebb sportburkolat palettát kínálják ügyfeleiknek, speciálisan a sportpályaépítésre alkalmas pályaépítő- és karbantartó gépekkel rendelkeznek, Európa legstabilabb anyagbeszállítóival állnak kapcsolatban, képzett szakembereik garanciát jelentenek a magas minőség előállítására, hazai és nemzetközi referenciákkal rendelkeznek.

A 3 évtizedes sportpályaépítő tapasztalatuk nyomán döntöttek úgy, hogy az ott alkalmazott rendszereket újra értelmezik, és a lakosságnak is kínálnak lehetőséget ezen rendszerek kerti beépítésére. Ebből született meg a MűfűPont bemutatóterem, amely több mint egy tüzép, hiszen rendszermegoldásokat kínál a lakossági ügyfeleknek.

Kiállítói programok és újdonságok

Follow us
ON SOCIAL MEDIA!

Follow us on Facebook and Instagram for updates on GardenExpo! See the latest gardening trends, a number of tips and tricks and much more to fully prepare you for Hungary’s one and only outdoor living show.

fal