BACK

Alusystem

WEBSITE
www.alusystem.hu
CONTACT
info@alusystem.hu
+36 20 232 1876
FB: Alu System
Instagram: c3alusystem

Az Alusystem Solutions Kft. minden részletében egyedi ízlésre és igényekre szabott, prémium minőségű, stílusos és funkcionális alumínium termékeket készít. A tervezéstől kezdve a gyártáson át egészen a beépítésig, a folyamat minden lépését kézben tartanak. 

Cégük egyedi gyártású, gondozásmentes alumínium pergolák gyártásával és telepítésével került fel az árnyékolástechnikai megoldások palettájára. Pergoláik egyszerre felelnek meg a letisztult, modern formavilágnak, az időtállóságnak és a praktikusság kritériumának.

Kiterjedt termékpalettájukból több termékcsoportot is tudnak egyszerre menedzselni, így az otthonodat érintő változtatások egy időben valósulhatnak meg. Pergoláik rendelhetőek további egyedi gyártású termékeikkel együtt kedvezőbb projektáron, hiszen  alumínium korlát, -kerítés és -kapu kivitelezését is vállalja mintás lézervágott alumínium lemezekkel vagy -lécekkel, de más egyedi alu-szerkezet gyártására is készen állnak.

Céljuk, hogy privát szférádban, kertedben, környezetedben valóban otthon érezezd magad!

Follow us
ON SOCIAL MEDIA!

Follow us on Facebook and Instagram for updates on GardenExpo! See the latest gardening trends, a number of tips and tricks and much more to fully prepare you for Hungary’s one and only outdoor living show.

fal