BACK
Stílus és kényelem: fedezd fel a Tectona Grandis újdonságait és nyerj komplett bútorszettet a hétvégén!

Stílus és kényelem: fedezd fel a Tectona Grandis újdonságait és nyerj komplett bútorszettet a hétvégén!

2024 / 03 / 20
Stílus és kényelem: fedezd fel a Tectona Grandis újdonságait és nyerj komplett bútorszettet a hétvégén!

Az idei GardenExpón minden eddiginél értékesebb fődíjak találnak gazdára: a robotfűnyíró és a kamadó grillsütő mellett egy több mint 2 millió forint értékű Tectona Grandis kerti garnitúra is kisorsolásra kerül a helyszínen regisztráló látogatók között. Olvass tovább, és fedezd fel a nagyszabású felajánlás mögötti márkát és újdonságait, továbbá a nyereménycsomag gyönyörű bútorait és kiegészítőit!

Teremtsd meg a béke szigetét a kertedben!

A Tectona Grandis világa nem csupán a kerti bútorokról, kiegészítőkről szól, hanem életszemléletet képvisel. Nemcsak a nyugalom tárgyi hozzávalóit nyújtják neked, hanem a mindennapos megújulás lehetőségét segítenek megteremteni a kertben. Változik körülöttünk az egész világ, és benne mi magunk is. De az az igény, az a vágy, ami arra ösztökél minket, hogy mindig a legjobbra törekedjünk, hogy a családunknak, a környezetünknek a legjobbat adjuk, az nem. Jó együtt, és ezt újra és újra át akarjuk élni. Na, ez a vágy nem változik. És hogy különböző műfajokban utazunk? Ez a legkevesebb! A stílust majd mindig igazítjuk, alakítjuk, ezt nyugodtan a TG-re bízhatod. Közben meg rá lehet csodálkozni az újra, lehet nosztalgiával gondolni a régire. Mindannyian vágyunk ezek után az olykor nevetéstől hangos, olykor unalmas, de emlékeinkben mindig napfényes kerti összejövetelekre.

A Tectona Grandisnál a minőség áll mindenek felett. A márka fennállása óta sokat ad kínálatának színesítésére, mert szeretnék, ha minél többen élvezhetnék a kerti életet úgy, ahogy megálmodták. Segítségükkel olyan kültéri szobákat hozhatunk létre, ahol egyszerre van jelen stílus és minőség.

Az elmúlt 24 év alatt sokat alakítottak a választékukon, mert belátták, hogy a hazai kerti bútor piacon nem csak a prémium brandeknek van helye. 12 éve tökéletesítik saját márkás Mezzo kínálatunkat, a tavalyi évben pedig elindították a Tonalli kollekciót, ami idén már a bemutatótermükben is elérhető.

Tonalli - elérhető minőség, fiatalos lendület

A Tonalli kollekció kiváló árfekvésével tűnik ki a kínálatból. A Tg tudja, hogy nem mindenki szeretne vagyonokat költeni kertberendezésre, és azt is, hogy ebben az árfekvésben sokkal jobb alternatívát tudnak kínálni a versenytársakhoz képest: a piaci trendeket követő szebb és letisztultabb designt, jobb és tartósabb anyaghasználatot, elismert, nemzetközi gyártók által garantált minőséget. Az árak nagyon jók, a minőség pedig a megszokott TG minőség: esőztethető anyagok, UV-tűrő képesség, tartósság. A Tonalliban az trendeket követve klasszikus darabokat nem találsz. A kínálat nagy részét alumíniumból vagy kültéri kötélből készítik, illetve kárpittal, textilénnel vonják be.

Mezzo - kombinálható stílus

A Mezzo kollekcióban mindent megtalálsz, ami a teljes szabadtéri élményhez kell. A Mezzo a kiváló ár-érték arányról és a minőségről is híres, amit a bútorok prémium anyaghasználata garantál. A kollekcióval saját stílusodhoz igazíthatod a kertberendezést. A Tectona Grandis bemutatótermében tesztelheted is a kényelmet, és szakértő kollégáik tanácsai nyomán dönthetsz a megvásárolni kívánt kültéri bútorról.

A szabadon válaszható színeknek és az egymáshoz passzoló, mégis változatos anyagoknak köszönhetően úgynevezett mix and match módon állíthatod össze álmaid szettjét, amivel játékosan csempészhetsz egyediséget és változatosságot a kertedbe. A Mezzóban komplett kültéri konyhát, grillsütőt, tűzrakót, lámpákat, sőt, zsúrkocsit is találsz a gyönyörű ülőbútorok és asztalok mellett.

Primo – kényelem kompromisszumok nélkül

Az elismert nemzetközi gyártók és tervezők által megalkotott kültéri bútorokat a legkifinomultabb ízlésűeknek ajánljuk. Ebben a kategóriában árakról nem, vágyakról annál inkább beszélünk – stílusról, önkifejezésről és kompromisszumok nélküli megoldásokról. A Primóval megtapasztalhatod a tiszta luxus és az időtlen design élményét.

A GardenExpo több mint 2 millió forint értékű fődíja

A mesés főnyeremény elemei a Tectona Grandis népszerű, Mezzo kollekcióiból érkeznek. A Mooi kanapé és fotel, a Bug kerti lámpák és a Sunbrella dekorpárnák tökéletesen passzolnak egymáshoz. A garnitúrával egy csapásra berendezheted a teraszodat, hiszen mindent megtalálsz benne, ami egy kényelmes és stílusos kerti pihenő kialakításához szükséges: 1 db kanapét, 2 db fotelt, 2 db asztalt, 1 db állólámpát, 1 db dekorlámpát, 3 db dekorpárnát.

A kidolgozott részletekkel készült Mooi kerti fotel, kanapé és kávézóasztal eleganciát és kényelmet hoz a teraszodra. A vastag, puha párnákban elmerülhetünk és ellazulhatunk. Az időjárásálló anyagok biztosítják, hogy ezzel a kollekcióval gondtalan legyen a pihenés a kertben.

A Bug állólámpa és dekorlámpa meghitt hangulatot teremt a kertben. A vízálló, hordozható lámpa feltöltése USB csatlakozással történik, és átlagosan körülbelül 3-4 órát vesz igénybe. Egy teljes feltöltés után 8-10 órát üzemel. Minden lámpán két fényhőmérséklet – meleg fehér és hideg fehér – és két fényerő-beállítási – 50% és 100% – lehetőség van. Sőt, még egy gyertyafény hatású villogó üzemmód is a rendelkezésedre áll!

Mesés darabok hatalmas kedvezménnyel

Felfrissítenéd a kerted? Kivinnéd a nappalit a szabadba? Szeretnéd kényelmesebbé tenni a medencepartot? Kompromisszummentes kényelemre vágysz a teraszon is? Érdemes a Tectona Grandis inspiráló katalógusát forgatni, amiből ihletet meríthetsz a saját otthonod berendezéséhez. Ha pedig szeretnéd kipróbálni, megtapintani a bútorokat, a GardenExpo után érdemes ellátogatni az impozáns showroomba, ahol március 22-25. között különleges 20+20% akcióval várnak. Azaz 20%-os szett kedvezményük mellé további 20% szett kedvezményt adnak a GardenExpón kapott kupon felmutatása esetén.*

Keresd a Tectona Grandist a Gardenexpo kiállításon a színpad mellett a kiállított főnyereménynél, valamint a PrimeGarden standján! Az ország legnagyobb kerti életmód kiállítására ezen a linken válthatsz jegyet, melynek összegét levásárolhatod az Oázis Kertészetekben. Szeretettel várunk az eseményen, továbbá Facebook és Instagram oldalunkon!

*Az ajánlat más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, feltétele a Gardenexpon általunk átadott kupon felmutatása, valamint bruttó 2 000 000 forint feletti, személyes vásárlás március 22-25 között.

Follow us
ON SOCIAL MEDIA!

Follow us on Facebook and Instagram for updates on GardenExpo! See the latest gardening trends, a number of tips and tricks and much more to fully prepare you for Hungary’s one and only outdoor living show.

Register
to win

Register for a chance to take home some of our valuable prizes!

VIEW
Registerto win
levelek

CSILLAPÍTSD A KERTVÁGYAD!

Instagram oldalunkon egész évben gondoskodunk az inspirációdról!
Instagram
InstagramInstagram