BACK
NanoHouse: az alternatív terek jövője

NanoHouse: az alternatív terek jövője

2023 / 03 / 21
Trendek
NanoHouse: az alternatív terek jövője

Hogyan lehet a rendelkezésünkre álló teret minőségi élményhelyszínné alakítani anélkül, hogy elszigetelődnénk a minket körülvevő környezettől? Lehetséges fenntartható megoldásokkal ellensúlyozni a felgyorsult világ negatív hatásait?

Ezek a kérdések keltették életre a nanoházakat, amelyek külső-belső kialakításukban is a természet letisztult szépségét adják vissza. Az őket körülvevő környezet részeivé válnak, miközben biztonságos teret is nyújtanak. A NanoHouse kisméretű tereket kínál, melyek könnyedén telepíthetők a kerten belül szinte bárhova: gyepre, erdőbe vagy akár vízpartra. A korszerű nanoházak dolgozó- vagy jógaszobaként, edzőteremként, sőt, zeneszobaként is használhatók, és éppúgy alkalmasak pihentető elvonulásra, mint a gyerekek játszóházának. Azoknak találták ki, akik egy biztonságos térre vágynak, ahol kiteljesedhetnek, legyen szó bármilyen alkotómunkáról, és azoknak, akik szívesen használnák a teret a testi-lelki feltöltődésre, jógáznának vagy szaunáznának.

 

A NanoHouse filozófia

Az elmúlt években mind tudatosabban fordulunk hétköznapi életünk során a fenntartható megoldások felé. A környezettudatos szemlélet térhódítása egyre erőteljesebben jelen van az építészetben, miközben a bensőnkben dolgozó kód intenzíven táplálja a vágyat, hogy oda tartsunk, ahonnan jöttünk: vissza a természetbe! A NanoHouse termékei a harmónia és az autentikus tapasztalatok keresésében kínálnak minőségi segítséget a modern embernek. 

 

Tükörházak

Az ÖÖD tükrös házai beleolvadnak a környezetbe, legyen az egy zsúfolt városi tér, vagy akár az erdő sűrűje. A prémium tükörház-koncepció megalkotója egy észtországi startup, ám a házak kizárólagos magyarországi forgalmazásáért a NanoHouse felel. Az együttműködés sikerességét jelzi az is, hogy immár második éve mutatják be ezt az egyedülálló konstrukciót a GardenExpón.

 

Letisztult, multifunkciós kabinok

Az Egyesült Királyságban alapított KOTO stúdió moduláris házakat és olyan épületeket, illetve kabinokat tervez, amelyek mindegyike a letisztult skandináv kultúrából merít ihletet. A márka az idő előrehaladtával kitekintett a japán design minimalista világára is, elsősorban a funkcionalitásra összpontosítva. Palettájukon megtalálható a kreatív gyermek játszóház, a home office tér és a lakóotthon egyaránt.

 

Kandallók

A lobogó tűz lángjai vonzzák a tekintetet. Megnyugvást nyújtanak, és otthonosságot kölcsönöznek a térnek. A Vauni kandallóinak egyik nagy előnye, hogy pontosan oda helyezhetők, ahova megálmodták. Kialakításuk és méretük illeszkedik a legtöbb helyiséghez, és mivel nincsenek fixen telepítve, kedvünk szerint mozgathatjuk őket. Ezek a bioetanol kandallók modern, környezetbarát módon szolgáltatják a hőt. Az égési folyamat teljesen tiszta, a használat során csak kis mennyiségű szén-dioxid és vízgőz keletkezik.

 

Mit hoz a jövő?

Megszülettek a márka saját,  egyedi karakterrel és eltérő funkciókkal felruházott nanoházai is, melyeket az URBA építész stúdióval karöltve keltettek életre. Ez a fiatal, dinamikus csapat ugyanazt a letisztult és modern szemléletet képviseli, amelyben a NanoHouse is hisz.

Ha kíváncsi vagy, hogyan lehet a rendelkezésünkre álló teret minőségi élményhelyszínné alakítani, akkor keresd a NanoHouse standját a GardenExpón 2023. március 24-26. között a Budapest Arénában, ahol két tükrös házukat, egy home office terüket és egy szaunájukat is megtekintheted!

Kedvezményes árú belépődet ezen a linken beszerezheted, melynek árát az Oázis Kertészetekben le is vásárolhatod! Indíts lendületesen a tavaszt, csatlakozz hozzánk hétvégén!

Follow us
ON SOCIAL MEDIA!

Follow us on Facebook and Instagram for updates on GardenExpo! See the latest gardening trends, a number of tips and tricks and much more to fully prepare you for Hungary’s one and only outdoor living show.

Register
to win

Register for a chance to take home some of our valuable prizes!

VIEW
Registerto win
levelek

CSILLAPÍTSD A KERTVÁGYAD!

Instagram oldalunkon egész évben gondoskodunk az inspirációdról!
Instagram
InstagramInstagram