BACK
Minden, ami wellness: újdonságok az Aura Wellness Stúdiótól

Minden, ami wellness: újdonságok az Aura Wellness Stúdiótól

2024 / 03 / 08
Minden, ami wellness: újdonságok az Aura Wellness Stúdiótól

A szaunák, masszázsmedencék, kandallók nem csupán luxus kiegészítők, hanem olyan elemek, amelyek segítségével kompromisszummentes, privát spa központot alakíthatunk ki magunknak otthon. Ezek a megoldások nemcsak a testet, hanem a lelket is gyógyítják, és lehetővé teszik számunkra, hogy minden nap egy kis időt szenteljünk saját jól­­­­étünknek és nyugalmunknak.

Az Aura Wellness Stúdió családi vállalkozásként több mint 25 éve foglalkozik felső kategóriás wellness termékek forgalmazásával. Kínálatuk több lépcsőben bővült az évek során, kezdetben amerikai masszázsmedencék értékesítésére és szaunák, gőzkabinok építésére, gyártására fókuszáltak, azonban ma már a paletta részét képezik a nemzetközi design díjas kerti bútorok, kerti grillek, biokandallók, pergolák, olasz laminált üveg burkolatok, azaz tulajdonképpen minden, amire egy modern kert vagy terasz berendezéséhez szükség lehet. Munkáikkal sok neves hazai szálloda wellness terében találkozhattál, emellett számtalan magánlakás és családi ház nívóját emelték már komplex megoldásaikkal.

Az idei GardenExpón sokoldalú kínálatukba engednek bepillantást újdonságaikkal: a legújabb, saját tervezésű szaunájukat és egy innovatív látványkandallót például az eseményen láthatsz először, de a kerti grillek világából is hoznak prémium termékeket. Tarts velünk, és tudj meg többet a bemutatásra kerülő újdonságokról!

Biztonságos látványkandalló

A Planika Cool Flame látványkandallók a legmodernebb Optimyst vízgőzös technológiának köszönhetően hőtermelés nélkül keltik a táncoló lángok illúzióját vízgőz és LED lámpák segítségével. Tökéletes választás azok számára, akik maximális biztonságban szeretnék élvezni a lobogó tűz gyönyörű látványát, hiszen bonyolult beépítések, kémények vagy a hagyományos kandallóval járó egyéb kötelezettségek nélkül varázsol meghitt hangulatot az otthonokba.

Praktikus nyilvános helyekre, mint például éttermekbe vagy szállodák előcsarnokába, vagy akár kisgyermekes családok számára is, hiszen nem kell attól tartani, hogy a meleg tűz miatt megsérül valaki. Az országban először a GardenExpón lesznek láthatók a Planika Cool Flame termékei, amiket alig néhány hete mutatott be a gyártó.

Légies bútorok

Az Aura Wellness Stúdió évek óta képviseli itthon a kerti bútorok terén etalonnak számító Higold márkát, melynek a korábban már nagy sikert aratott, díjnyertes Onda szériája után most a vadonatúj Wing kollekcióját is bemutatják a GardenExpón. A Wing termékcsaládot a szárnyak ihlették, a tervezők annak légies könnyedségét szerették volna fizikai formába önteni.

A dinamikus, mégis letisztult és elegáns vonalvezetés olyan megjelenést ad a kollekciónak, amely modern teraszokra és természetközeli kertekbe is illik. Kávézószettek, sarokgarnitúrák, étkezők és napernyők is a kollekció részét képezik, így kedvedre válogathatod ki a számodra tökéletes kombinációt.

Hangulatos kerti sütögetés

A hagyományos fatüzelésű grillek igen népszerűek itthon és nemzetközi viszonylatban egyaránt, hiszen egyre többen ébrednek rá, hogy egészen más élmény valódi tűz körül állni és közösen, együtt elkészíteni az ételeket a lobogó lángok mellett.

Az eseményen bemutatásra kerülő OnFire új mérföldkövet jelent a fatüzelésű grillek terén. A szabadalommal védett modellek egyedi kialakításúak, a grillek teste pedig időjárásálló acélból készül, amelynek köszönhetően hosszú élettartammal rendelkeznek. Kör alakjának köszönhetően a grill egész felületén azonos hőmérsékletet tudunk fenntartani, a kiegészítő fa gyűrűn pedig azonnal tálalhatjuk is a kész fogásokat, és rögtön a tűz melege mellett el is fogyaszthatjuk őket. A kiegészítőkre is gondoltak a tervezők, így kebabnyárs, wok és pizzasütő is tartozik a grillhez.

Keresd az Aura Wellnes Stúdiót a GardenExpón március 22-24. között a Budapest Arénában! Kedvezményes árú belépődet az alábbi linken beszerezheted, árát pedig le is vásárolhatod az Oázis Kertészetekben. Inspirációval és hasznos tudnivalókkal várunk továbbá Facebook és Instagram oldalunkon.

Follow us
ON SOCIAL MEDIA!

Follow us on Facebook and Instagram for updates on GardenExpo! See the latest gardening trends, a number of tips and tricks and much more to fully prepare you for Hungary’s one and only outdoor living show.

Register
to win

Register for a chance to take home some of our valuable prizes!

VIEW
Registerto win
levelek

CSILLAPÍTSD A KERTVÁGYAD!

Instagram oldalunkon egész évben gondoskodunk az inspirációdról!
Instagram
InstagramInstagram