VISSZA

Nyereményjátékot és a legtutibb grillrecepteket hozza a Garden Life!

Nyereményjátékot és a legtutibb grillrecepteket hozza a Garden Life!

A Garden Life a Garden Expo 2019 kiállításra egy remekbe szabott kert enteriőrrel készül, melyben megbecsült társ kiállító partnerünk, a Brustor Magyarország pergolái is segítségére lesz, hiszen a tökéletes élményhez nem csupán egy prémium kerti bútor szükséges, hanem a megfelelő árnyékolástechnika is fontos a kerti kényelemhez. 
A kiállítás alatt a Garden Life bemutatja, hogy milyen élményt, pontosabban ízélményt képes adni a kert és egy kerti grill, ezért egy meglepetés vendéggel is készülnek a Gardenexpóra. Vendégük a hazai gasztronómia egyik nagy alakja, aki majd részletesen bemutatja saját mobil grill termékét és hasznos tippekkel szolgál látogatóinak a nyári grill partik élményének növeléséhez. Röviden: receptek, tippek, trükkök és természetesen kostóló is terítéken lesz. 
A Garden Life egy izgalmas nyereményjátékkal is készül a Gardenexpóra, mivel szeretnék meglepni a kiállítás közönségét, így a játék során egy 135.000 forintos GYMS függőszéket sorsolnak ki a standjukon ajánlatot kérő érdeklődők között.

Regisztrálj ÉS NYERJ!

Regisztrálj, és vidd haza értékes nyereményeink egyikét!

MEGNÉZEM
Regisztrálj ÉS NYERJ!