BACK

Kertészkedj okosan a Gardena Smart Systemmel!

Kertészkedj okosan a Gardena Smart Systemmel!

A Gardena Smart System egy professzionális megoldás a kerted számára, mely egyetlen rendszerben egyesíti az öntözést, a gyepápolást és még sok minden mást is. Több kényelem és szabadidő, valamint maximális kontroll a kerted ápolásában. Mindegy, hogy a robotfűnyíró, a kerti világítás, az öntözőfejek vagy a talajnedvesség- érzékelő - mindent irányíthatsz a GARDENA smart alkalmazással. Egyetlen alkalmazás a kertápolás bármely területére. Még soha nem volt könnyebb vizet spórolni: a hagyományos rendszerek mindig egy szigorú ütemezés szerint öntöznek, akkor is, ha épp esik. A smart érzékelő viszont figyeli a talajnedvességet, így a növények csak akkor kapnak vizet, ha valóban szükségük van rá.

A smart rendszer tökéletesen a kertedhez állítható. Az okos asszisztens az optimális öntözéshez fontos tényezőket is figyelembe vesz, mint például a kerted talajtípusa, hogy milyen növények milyen elhelyezéssel vannak ott.
 

Follow us
ON SOCIAL MEDIA!

Follow us on Facebook and Instagram for updates on GardenExpo 2019. See the latest gardening trends, a number of tips and tricks and much more to fully prepare you for Hungary’s only outdoor living show.